Inspis kehoitti skräppäämään palasta vanhaa kalenteria. Viime vuoden alussa minulla oli ajatus, että tallentaisin tyttärelleni muistoja vuoden jokaiselta viikolta Koiramäki-kalenteriin. No, tämä vko 3 oli ainut, johon hommaa aloittelin. Mutta sainpa nyt edes sen talteen, kun viime vuosi meni vähän sumussa alusta loppuun.

Vielä ei tiedetty että perheen neljäskin jäsen oli jo mukana visiitillä museossa. Mukava päivä oli se.

Taustapaperi tuo niin museon tapetin mieleen, että ilahduin löytäessäni sen paperipinostani. Värimaailman halusin pitää Koiramäkimaisena. Pitsin kiinnittäminen vaatii vielä treeniä, ärsyttävän mutkille meni. Myös kuvien taustapahvin revin vielä irti ja suoristin kuvan oton jälkeen.

Koska haluan teettää valokuvat näihin tekeleisiini, on näissä haasteen aikataulun vuoksi useimmiten paperitulosteet hahmottamassa kuvia. Sinänsä hyvä, koska kuvakoko on todellinen ja sitä on helppo ja halpa vielä värkätä. Mutta olisi se vaan kiva saada kerralla ihan valmis työ kansioon :).

Tähän olisi käynyt varjostetut reunat tammikuu-paperiin sekä kuvien taustapahviin. Pitänee käydä mustekaupassa ja alkaa opetella.