Mitä haasteeseen osallistuminen on tuonut tullessaan? Paljon hyvää mieltä.

Lankavarastoa on tullut käytyä läpi ja moneen työhön sieltä materiaalia löytyikin. Samoin ohjeita tuli katseltua läpi, paljon muhineita toiveita pääsi toteutukseen ja samalla kotiin kertyneet käsityölehdet ja -kirjat pääsevät täyttämään tehtäväänsä.

Kesä on ollut enemmän ja vähemmän sairaslomaa, joten nekin päivät, jolloin ei voinut kuin olla, saivat kuitenkin jotain positiivista osakseen käsitöiden myötä. Tässäpä kaikki aloitukset ja ohjeet yhdessä läjässä, tapojeni mukaan aloitukset kasassa viime tipassa, mutta ajoissa eli 10.8. mennessä.

Viimeisellä viikolla aloituksia tuli kolmekin useampana päivänä ja se toi mukavaa vapautta säätäjän luonteelleni. Puikkojen koon kanssa ei voinut olla niin turhan tarkka, koska useampaa satsia samanmoisia puikkoja en itselleni sallinut hankkia. Osa töistä on siirretty erikokoisille puikoille odottamaan varsinaisten työstöpuikkojen vapautumista (muistilapun kera), pyöröt ja pitkät puikot ovat tehokkaassa käytössä ja sain "pakotettua" itseni valitsemaan listalle myös yllättävän monta virkkuukoukkua vaativaa työtä. Mallitilkkujen kutominen jäi myös minimiin, aika näyttää kostautuuko tämä "oikominen" pahemman kerran.

En todellakaan tiedä, saanko nämä kaikki valmiiksi haasteen loppuun mennessä. Vielä ei ole aiheutunut ahdistusta pakko neuloa -tyyliin, vaan olen nauttinut ulkohommista ja ihan muusta kuin käsityöpuuhailuista aina voinnin salliessa. Ja toki myös antaumuksella valinnut läjästä jonkun neuleen, kun on ollut sen aika. Aloitettujen töiden seassa ei ole yhtään sellaista, joka nyt harmittaisi. Keksin itselleni sopivia haasteita pitkin matkaa (erilaisia kantapäitä villasukkiin, enkunkielistä ohjetta, minulle uusien lankatuttavuuksien huovutusta, ohjeiden soveltamista, uusia tekniikoita jne.), eikä ainakaan tässä vaiheessa ole sellainen olo, että alititpa sitten riman tälläkin työllä.

 

Nyt kun olen -luultavasti- vihdoista viimein saanut myös kuvien tuonnin toimimaan haluamallani tavalla, niin toivotaan myös päivitysten sujuvuuden lisääntyvän ;).

Kommentointi lämmittää aina mieltä, ja asiallinen kritiikki olisi ihanainen yllätys sekin :).