Inspiksen aiheena oli "Ote sanakirjasta".

Vaikka välillä tuntuu, että olen kohta itse melko haka Aliaksessa, kun päivittäin treenaan sananselitystä "miksi, mitä, miten?" -ikäisen kanssa, niin kyllä on hienoa huomata millainen sanailija tyttärestä on varttunut. Erityisesti savolaisille tyypillinen piirre keksiä sanoja tarpeen mukaan ilahduttaa, vaikka emme savonmaalla nyt asukkaan.


Sivu tuli aukeamaan, jossa toinen puoli odottaa vielä lisää tekstiä. Jospa tällä keinolla tulisi kirjoitettua muistiin niitä ihania lausahduksia, joita lapsensa suusta kuulee. Neliöihin tulee pienet kuvat, kunhan tekstit ensin löytävät tiensä sivulle.


Nauratti tämä tavutus kun innostuin suttaamaan enemmänkin. Onneksi ei tullut suttaa ja sekundaa ;D


Karhuteippi tuo kyllä vähällä vaivalla kauniisti ilmettä sivuun varjojen avulla.


Kuvien taakse piilotettu tarinat pahvinpaloille. Sukeltaminen on ollut in (vannassa). Ikkunanpesu ei ollut lainkaan tylsää, kun samalla oma mielikuvitus keksi opettaa ikkunanpesintä sukeltamaan, kävipä pesin aina välillä vedessä muutoinkin lämmittelemässä kun sitä niin kovasti kalisutti.

 

Jos jollain on vinkata kätevää ohjelmaa kuviensiirtoon nettiä varten, niin ilolla otan tiedon vastaan. Picasaan olen pettynyt, mutta eipä se tietysti pahan hintainen ole...